Foto: PR

Du har her muligheden for at vinde en ekstra julegave til dig selv. Vi udlover nemlig to billetter til Tove Los koncert i Store VEGA den 4. marts 2017.

Den svenske popdronning Tove Lo slog igennem med ørehængere som “Habits (Stay High)” og “Talking Body” i 2014, hvor hun også udgav debutalbummet Queen of the Clouds – en plade som handler om sex, kærlighed og smerte, og er stærkt inspireret af sangerindens eget liv. Det gælder også for opfølgeren Lady Wood fra i år, men vinklen er en smule anderledes. Fokus er nemlig de ‘sus’, som vi alle er på jagt efter – hvad enten det er gennem kærlighed, rusmidler, adrenalin eller følelsen af at stå på en scene. Tove Lo har måtte stå for skud for sin åbenhed omkring netop emner som sex og stoffer, men hun har vist efterhånden også fået gjort det klart, at hun er ret ligeglad med hvad andre tænker.

Læs også  Interview med Zak Abel: "Jeg vil aldrig udgive musik, der ikke stemmer overens med mine værdier"

Der er altså en provokativ popfest i vente, når hun gæster Store VEGA den 4. marts, hvor hun har newzealandske Broods med som support. Vi udlover to billetter til koncerten, og det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare på nedenstående spørgsmål senest tirsdag den 27. december kl. 12. Vi trækker lod blandt de rigtige besvarelser og giver vinderen direkte besked.

 

Læs også  Vil du arbejde i musikbranchen? Ansøgningsfristen til Innovative Music Management nærmer sig