Foto: PR

Juletid er lig med gavetid, så vi skruer selvfølgelig op for konkurrencerne i løbet af december. Vi starter med at udlove to billetter til The Temper Traps koncert i Store VEGA den 12. december.

Australske The Temper Trap brød igennem med den næsten hypnotiske single “Sweet Disposition” i 2009 og udgav debutpladen Conditions samme år. De fulgte op med en selvbetitlet plade i 2012, hvor de også skulle have spillet på NorthSide, men koncerten blev aflyst. Siden da har der været ret så stille i Temper Trap-lejren, men 2016 skulle blive året, hvor de gjorde comeback. I april udgav bandet singlen “Fall Together” og den 10. juni kom deres tredje album, Thick as Thieves. En uge senere satte de så plaster på NorthSide-såret, da de gav en fremragende koncert på den aarhusianske festival.

Læs også  Tama Impala er ude med tre B-sides til deres succesfulde 2015-album Currents

Men københavnerne skal selvfølgelig ikke snydes, og den 12. december kan de således opleves i Store VEGA. Vi udlover to billetter til koncerten, og det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare på følgende spørgsmål:

Hvor mange stjerner gav vores anmelder bandets koncert på NorthSide 2016?

Du kan få hjælp til spørgsmålet her. Send os dit svar via dette link senest onsdag den 7. december. Vi trækker lod blandt de rigtige besvarelser og giver vinderen direkte besked.