Foto: Mikkel Andreas Jensen

 Det seneste års tid er antallet af følgere på musikeren Joey Groon’s facebook side steget kraftigt. Han har nu mere end 12.000 følgere, primært fra destinationer som Indonesien, Taiwan og Thailand.

Dette besluttede den 24-årige r&b/popsanger at drage nytte af, og indledte dermed et samarbejde med den japanske producer Ryuichiro Yamaki og streaming giganten Spotify. Siden 2005 har Joey Groon, der til dagligt går under navnet Johannes Holt Iversen, fungeret aktivt i musikbranchen indenfor forskellige projekter. Groon skriver og producere selv sit materiale og har efterfølgende fået sig en del opmærksomhed på forskellige medier, specielt efter sin popularitet steg på de asiatiske medier.

I forlængelse af samarbejdet smider Joey Groon nu sin nyeste single “Love Train (R. Yamaki Remix)” til eksklusiv streamning på Itunes Japan og fra den 25. februar blev singlen tilgængelig på Spotify for resten af verden.

Singlen “Love Train” er remixet af Ryuichiro Yamaki og produceret færdigt hos den internationale ingeniør Pete Maher i London. Maher er kendt for sit arbejde med kunstnere som U2, Depeche Mode og Katy Perry, og har samtidig arbejdet med Joey Groon på flere udgivelser siden starten af hans karriere.

Lyt til Joey Groon lige her: 

[youtube id=ykNxbBmsJdg width=”620″ height=”360″]