Foto: PR

Til august ser Into The Factory dagens lys for første gang. En ny og helt unik hyldest til den elektroniske musik midt i et gammelt industrikvarter i Stockholm. 

Måske har du før hørt om festivalen Into The Valley? Den evigt skiftende festival har igen i år fået ny location og nyt navn, og går nu under navnet Into The Factory. I et stort industriområde uden for Stockholm i Sverige rykker Into The Factory ind fra den 10. – 12. august. Området ved navn Store Vika transformeres til en festivalsplads, og de store fabriksbygninger, haller og siloer vil blive baggrund for lyd og lys installationer i massevis. Into The Factorys mål er at kombinere kunst, musik, teknologi og mad til en stor totaloplevelse, og at fabriksbyen skal være med til at skabe en unik stemning og festival.

Læs også  13 nye sessions er føjet til by:Larm konference-programmet

Into The Factory er skabt til at hylde den elektroniske musik, og der vil i løbet af festivalen blive præsenteret intet mindre end 75 elektroniske musik-acts. De optrædende kommer fra Sverige, Norge, Tyskland, og der er også nogle danske navne på programmet, blandt andet den utrolig hypede Vera. Se det komplette line-up til Into The Factory her.  I en nærliggende skov vil Into The Factory åbne The Maze, en midlertidig natklub, hvor musik-elskerne kan danse natten lang, uden at bekymre sig om Sveriges ofte tidlige lukketider. Festivalens leder, Mattias Hedlund, fortæller:

Læs også  Ugens Upcoming: Peanut Gallery

“Med dette spændende og unikke sted, det fantastiske line-up og den mest moderne teknik inden for lyd og lys er jeg super spændt på første udgave af Into The Factory. Det vil være en totalt ny oplevelse i Sverige, som jeg er meget stolt af at være en del af.”

Into The Factory tilbyder flere forskellige camping-muligheder. Du kan selv medbringe dit eget telt, leje et telt på pladsen eller prøve et af de glamourøse Ball Tents, der også er til rådighed. Der er også mulighed for at besøge festivalen i campingvogn.

Læs også  Otte musikalske opture fra Eurosonic Festival 2018

Læs meget mere om Into The Factory her.