Foto: PR

Den svenske DIY-kunstner Hush Forever udgav i fredags en remix-EP af sin seneste single “Something / Nothing”.

Bag kunstnernavnet Hush Forever findes svenske Sebastian Lilja, som i bedste DIY-stil selv skriver, optager, producerer og udgiver sin egen musik, som nok bedst kan beskrives som organisk indiepop eller alternativ folk, hvor akustisk guitar, vintage synthesizers og reallyde er bærende. I 2011 udgav den konservatorieuddannede Lilja sit debutalbum som solist, og tidligere på året udgav han førstesinglen fra det kommende album, Find The Gap.

Singlen, som går under navnet “Something / Nothing”, er i fredags udkommet i tre remixes på en ny EP fra Hush Forever forud for albummet. Versionerne er lavet af henholdsvis Deep-Dive-Corp og Mashti Project, og den samlede EP er et stemningsfuldt, interessant udspil fra den svenske kunstner. Om den orginale single skrev vi blandt andet:

“Nummeret er ekstremt dragende, og man kan høre hver enkel vejrtrækning og berøring på guitaren. Reallydene fungerer som små finurlige elektroniske elementer, som for eksempel fuglekvidderen, der stammer fra demobåndet og er optaget Liljas have, eller lyden af et vækkeur, der ringer.”

Læs også  Svenske Sam Seg udgiver smittende popsang

Se musikvideoen til EP’ens første remix her: