Foto: Nikolaj Thaning

Københavnske Baby In Vain er klar med den nye single “Transcendent”, som er første udspil fra den kommende plade.

De tre seje kvinder i rocktrioen Baby In Vain, stormede frem på den danske alternative musikscene, blandt andet med singlerne “Machine Gun Girl” og “Sweetheart Dreams”, tilbage i 2012. Fire år senere udkom deres længeventede debut-EP, For The Kids, som fra vores anmelder fik følgende rosende ord med på vejen:

Læs også  Astrid S - Lille VEGA

For The Kids er alt, hvad fans har ventet på i årevis. Nu hvor den endelig er her, og Baby In Vain dermed har markeret sin tilbagevenden til udgivelser på fremragende vis, kan det blive en svær ventetid, indtil trioen forhåbentligvis som næste trin smider et debutalbum på gaden.”

Siden da har det københavnske band spillet koncerter og været i studiet for at færdiggøre deres kommende debutalbum, der er ude senere på året. Men allerede nu kan du få en forsmag, da trioen har udgivet den nye single “Transcendent”, der er bandets første udgivelse siden EP’en. “Transcendent” er en mørk introduktion til bandets nye materiale med kvindernes karakteristiske kølige tilgang til garagerocken, men viser også en mere direkte og dyster stil.

Læs også  Jacob Faurholt - A Lake of Distortion

 

Trioen tager samtidigt hul på en UK-turné, der tager dem forbi 11 datoer i England.