Foto: Seth Nicolas

Benal er i topform på singlen “Hvor går du hen”, hvor de får mesterligt modspil af jazz- og pop-artisten Cecilie Noer

Benjamin og Albert har lavet musik sammen siden 2012, og under navnet Benal har de allerede fået opbygget en temmelig massiv fanskare. Duoen har i løbet af de seneste par år udgivet de tre anmelderroste EP’er BabyHiphop og Hvad med nu?, og nu er der en fjerde på vej, som udkommer den 15. september.
Allerede i dag er de aktuelle med nyeste single “Hvor går du hen”, og der er ingen tvivl om, at drengene lever op til forventningerne.

Læs også  PREMIERE: Audreys førstesingle giver dig optimisme og tryghed

Versene er anspændte, feberagtige, fordrer en hjertebanken hos lytteren, som kun forstærkes af Benjamins helt formidable sans for ord. “Kig på mig, det’ ikk’ tid til farvel, vel?” er kun ét i en meterlang perlerække af sprøde rim på den nye single, og endnu mere imponerende bliver det, da Cecilie Noer træder til.

Læs også  Kippenberger møder Mr. Showbizz i ny musikvideo

Tonen i versene får fantastisk modspil af Noers lette og lyse stemme, som overtager i omkvædene. I form af lange, drømmende breaks tillader Benal lytteren at genvinde pusten,  men kun et øjeblik – så gør frontmanden endnu en gang sin entré.

“Hvor går du hen” er en gennemgående imponerende bedrift. Glæd dig over, at der kun er to uger til udgivelsen af drengenes næste EP. Græd eventuelt også en smule over, at koncerten i Store Vega den 30. september er udsolgt.

Læs også  PREMIERE: ØYA singledebuterer med stærkt musikerarsenal

Du kan lytte til “Hvor går du hen” her: