Foto: Michella Bredahl

Efter hele tre albumudgivelser i løbet af sidste år er Bisse nu igen klar med intet mindre end sin syvende plade, som bliver udgivet den 22. september. Den hedder 19. 6. 87 og omhandler sangskriverens eget liv fra barnsben af.   

Der er lagt meget følelse i det kommende album, og lige fra intronummeret fornemmer man relationen til Bisses ungdom. Det påbegyndes nemlig med en form for optagelse af en barnestemme, formodentlig Bisses egen, og så lyden af nedslag på tilfældige tangenter på et gammelt klaver. Så er stemningen sat.

Læs også  Ugens Uimodståelige // Uge 41

Bisse er i produktionen af 19. 6. 87 stærkt inspireret af sin hjemby Kirke Såby, og udtaler følgende:
19. 6. 87 er mit VHS-lydbånd. Om min barndom. Om børnene af 90‘erne og 00‘erne. Tusindårsungerne. Om den danske provins. Om blomstring og om at blive voksen. Om mine følgesvende. Om fjerne slægtninge. Om det og dem, der ikke længere findes. Om at mindes… Spol tilbage og se frem.”

Go big or go home!

Ud over Bisses faste bandmedlemmer har han på dette album benyttet sig af en masse gæstemusikere, blandt andre violinisten Nils Grøndahl (Under Byen m.fl.), et efterskolekor fra Musikefterskolen i Humble, sangere fra Københavns Drengekor, et blæserensemble og en strygerkvartet. Der kan derfor forventes storslået lyd på denne udgivelse.

Læs også  Darling West udgiver den bløde folk-tune "Traveller"

Bisse har, med sit ganske personlige udtryk og sin særlige karakter, fået meget ros med på vejen – både ved udgivelser og live-optrædener. Han har på fornem vis gjort sig bemærket på den danske scene med et signifikant output og tekstligt aspekt, og der er derfor noget at se frem til med både albummet og den kommende koncertrække, som du kan læse meget mere om her.