Foto: Lasse Høgh

På lørdag kan du opleve fire “ass-kicking” kvinder optræde til Girls Underground. Én af de kvinder er Rebecca Lou.

Rebecca Lou er indbegrebet af en rå ‘no bullshit’ attitude, og det kommer også til udtryk i hendes musik, som henter inspiration fra 70’ernes punk/rock, men som krydres med et moderne twist. Lou’s lyd bliver nemlig væltet sammen med synthesizers, trommemaskiner og fængende pop melodier. Det gør hende til et spændende navn i punk undergrunden at holde øje med, og vi glæder os til at se hende på lørdag den 5. november til Girls UnderGround, som finder sted på Kulturhuset Islands Brygge.

Læs også  Videopremiere: Death Machines nye musikvideo emmer af dysterhed i et rødligt skær

Hvem er Rebecca Lou?
“Rebecca Lou er mit soloprojekt, som jeg sparkede igang i januar 2016. Jeg spiller rockmusik og synger historier om mit liv på Nørrebro, som for det meste handler at være fuld, forelsket og at slås som en pige.”

Hvordan vil du beskrive din lyd?
“Popmusik med powerakkorder. Der er forskellige elementer af 70’er punk og garage rock, og altid med en stærk rygrad i melodien. For mig som musiker og vokalist, er min lyd aldrig helt autentisk før den får liv på scenen, og det er nok ret sigende, for hvem jeg er som artist. En sang skal helst ikke lyde 100% ens hver gang. Kroppen og energien bestemmer lyden og udtrykket.”

Hvad er drømmen?
“Drømmen er at spille beskidte floor shows og få blå mærker på knæene.”

Hvilke kvindelige musikere ser du op til?
“Jeg elsker kvindelige musikere, der tør at være grimme og som performer med vildskab og nerve. Som teenager søgte jeg virkelig den type kvinde i musikken og et af de plader, der ramte plet var Yeah Yeah Yeahs debut album “Fever To Tell” .Karen O har en sindssyg kontrol over hendes vokal og kan lyde smuk og uskyldig det ene øjeblik og fucking psykotisk det næste. Hun er indbegrebet at power for mig og et monster på en scene. Lige pt. lytter jeg til bands som Bleached, Sunflower Bean og Kim and The Created.”

Udover Lou kan du også se frem til optræden fra SJI, Run Before Grace og Skinny Violet. Læs mere om eventet her: https://www.facebook.com/events/981843418588306/