Foto: Tom Hines

Den amerikanske synthpop trio Future Islands er i dag klar med deres første single “Ran” fra deres kommende album The Far Field. Albummet bliver deres femte, og det udkommer den 7. april.

Future Islands fik for alvor deres gennembrud med albummet Singles fra 2014. De tre medlemmer har i perioden efter deres gennembrudsalbum haft fokus på udgivelser med andre projekter, men nu vender de så tilbage med Future Islands og har et nyt album med. The Far Field er det første album fra trioen, hvor der er livetrommer på. De er indspillet af Michael Lowly, der også altid er med som trommeslager, når bandet spiller live.

Læs også  Jacob Bellens annoncerer album og efterfølgende turné til foråret

Med singlen “Ran” fastholder Future Islands deres lyd fra Singles, men livetrommerne tilfører lyden noget råt og organisk. Samuel Herrings unikke vokal og melodier bærer nummeret frem, og med en solid instrumentering af pumpe-bas og en masse underdelinger på hihatten bliver nummeret lækkert og energifyldt. “Ran” er et sikkert og stærkt udspil fra Future Islands, og vi ser frem til at høre resten af det kommende album.

Læs også  Danske Favor udgiver ny neonpop-single med retro-referencer

Giv “Ran” er lyt lige her: