Foto: Julia Jacklin // PR

Den første festival i 2017 har netop offentliggjort fem spændende koncerter. Som altid er der sørget for, at det bliver koncertoplevelser i usædvanlige rammer.

Frost Festival vender naturligvis tilbage i februar 2017, og fortsætter traditionen for koncerter i utraditionelle rammer. Tidligere har festivalen arrangeret koncerter i Danmarks akvarium og Botanisk Have.

I 2017 kommer koncerterne blandt andet til at blive afviklet i KoncertKirken, hvor temaet kommer til at være spejling, og i den historiske Vesterbros Ungdomsgård, hvor lyskunstnerduoen Idaogida sørger for at sætte de visuelle rammer.

Læs også  13 nye sessions er føjet til by:Larm konference-programmet

Det er de danske kunstnere Skammens Vogn og Mads Mouritz Trio, der skal indtage Vesterbros Ungdomsgård i fælles koncert. Det bliver en aften i hverdagens absurditet, når de to grupper møder hinanden, i deres næsten absurde apati og dansksprogede pop, rock og folk.

I KoncertKirken kan du opleve en fire dage lang koncertrække med pladeaktuelle kunstnere, under en kæmpe spejlkugle. Blandt andet er punksupergruppen Marching Church, der blandt andet består af Iceage frontmand Elias Bender Rønnenfelt på programmet. Gruppen er også på plakaten til dette års Roskilde Festival, og har netop udgivet deres andet album Telling It Like It Is

Også det danske folkpop ensemble The Rumour Said Fire og den samfundskritiske sangskriver Cass McCombs skal give deres bud på en kirkekoncert under discokuglens skær. Hele koncertrækken skydes i gang med den australske folkrock debutant Julia Jacklin, hvis album Don’t Let The Kids Win handler om at finde ud af alt det der med at blive voksen. Du kan læse vores interview med Jacklin her.

Læs også  Wolf Alice - Lille VEGA

Det foreløbige program er som følger:
14. februar – Julia Jacklin + support (TBA), KoncertKirken
15. februar – The Rumour Said Fire + support (TBA), KoncertKirken
16. februar – Cass McCombs band, KoncertKirken
17. februar – Marching Church + support (TBA), KoncertKirken
18. februar – Skammens Vogn + Mads Mouritz Trio, Vesterbros Ungdomsgård