Foto: Linnea Frandsen

Den danske duo Double Moon Mirage er klar med deres første single, som er et folkpoppet track fyldt med vokalharmonier, 60’er inspiration og mest af alt: uforfalsket kærlighed.

Double Moon Mirage er et nyt musikalsk projekt skabt af Henriette Paakjær og Nikolaj Paakjær, sidstnævnte kender du måske fra folkbandet Hymns from Nineveh, som duoen også har turneret med som support. I morgen udgiver de deres debutsingle, en fin kærlighedssang i sin pureste form, der er inspireret af 60’ernes folkrock tradition og samme æras vokalharmonier. Men i dag kan du få en forsmag på herlighederne, når vi helt eksklusivt kan præsentere “Summer Will Come”.

Læs også  WhoMadeWho: Vores vildeste live-oplevelser

Udtrykket er luftigt, drømmende og sommerligt og “Summer Will Come” summer af kærlighed. Nummeret er let og spirerende i sit arrangement, som foråret og som kærligheden mellem to forelskede. Det er et håbefuldt varsel om, at det gode er på vej, som parret synger: “Shaking off the darkened seasons of the past”, hvilket skal forståes i både bogstavelig og overført betydning.

Læs også  Wolf Alice - Lille VEGA

Kærligheden er i centrum i det musikalske projekt, og Nikolaj og Henriette fortæller noget af deres historie igennem singlens lyrik: “A blue flower appeared on your tongue, the one you swallowed in the park when we were young”. Henriette fortæller om linjen:

”Det kommer faktisk fra engang, vi gik tur på Assistens Kirkegård. Helt nyforelskede og Nikolaj plukkede en forglemmigej til mig”, fortæller Henriette, og Nikolaj fortsætter: ”Og i det samme jeg gav hende den, slugte hun den”.

Parret mødte hinanden for ca. 6 år siden, da Nikolajs genbo i baggården i indre København lejede et værelse ud til Henriette, som var frontkvinde i bandet Paserine, der spillede fransk psychepop. Nikolaj trådte til, da de manglede en organist, og nu bor de i samme lejlighed i baggården.

Læs også  Ugens Upcoming: Peanut Gallery

Videoen til sangen er optaget i Thailand, hvor duoen bevæger sig rundt i en nedlagt lyserød skole. Henriettes malerier blander sig i baggrunden, og det er også hende, der har stået for postproduktionen.

“Summer Will Come” er ude på alle digitale platforme 24.02.17.