Foto: Michelle Berg

I dag kan du eksklusivt lytte til den nye single “Dawn” fra MALMØ lige her. 

Du bliver i dag budt velkommen i MALMØs magiske og smukke univers, der langsomt og sikkert udfolder sig på den nye, stemningsfulde single “Dawn”. Singlen udgives officielt i morgen gennem Songcrafter Music, men allerede fra i dag kan sangen streames her.
Bag MALMØ-projektet finder vi den aarhusianske sangerinde og sangskriver Maria Malmø, der tidligere har delt singlen “You”. I dag kan vi så endelig nyde godt af andensinglen “Dawn”, der igen viser Malmøs smukke, organiske og sfæriske univers. “You”, og nu også “Dawn”, er smagsprøver fra MALMØs kommende album We Come From The Stars, der udgives den 1. september gennem Songcrafter Music. Omkring “Dawn” forklarer MALMØ selv:

“”Dawn” handler om at se lyset i de mørkeste steder. Den mørkeste time er den lige inden daggry. I din mørke tid, når du føler at natten ikke kan blive sortere, så skifter alting og himlen eksploderer i magiske farver af grå, lilla, lyserød lige inden solopgang. Vi har brug for mørke for at kunne se lyset.” 

Med MALMØ-projektet har Maria Malmø tidligere udgivet debut-EP’en Time & Tide Wait For No Man, og er nu klar med det første fuldlængde album til september. Lyt til “Dawn” i dag, og kom med ind i en magisk drømmeverden, hvor lyset altid vinder over mørket til sidst

 

Læs også  Videopremiere: Death Machines nye musikvideo emmer af dysterhed i et rødligt skær