Foto: PR

Gundelachs ”Garden” relanceres i organisk form.

Tidligere i år udgav tidligere DJ og nu elektronisk solokunstner Gundelach singlen ”Garden”, et nummer der på virkelig cool vis blander vokal fusionsjazz med elektronisk dance. Nu er der gode nyheder til alle dem, der siden har hørt det på repeat: Svensk musiker og producer Dan Lissvik har lavet et remix af sangen, hvor han tilføjer nye elementer, men samtidig fastholder og bevarer ”Gardens” overlækre grundessens. Gundelach udgiver officielt remixet i morgen, men allerede nu, kan du få glæde af et smuglyt.

Læs også  Ugens Upcoming: Fieh

Kai Gundelach har tidligere haft stor indflydelse i det norske club-miljø, og i 2015 spillede Pharrell Williams den norske kunstners anden single-udgivelse ”Spiders” på Beats 1, hvilket førte til udgivelsen af debut EP’en i foråret 2016. Dan Lissvik er tidligere medlem af det prisvindende svenske elektroniske band Studio, der eksisterede fra 2001 og 2011 og har siden fået betragtelig succes som producer for blandt andre The Embassy, Young Galaxy og Taken by Trees.
Begge kunstnere er altså efterhånden anerkendte herrer på den skandinaviske musikscene, og lytter du til ”Garden (Dan Lissvik Remix)”, vil du forstå hvorfor.

Læs også  Pale Waves udgiver deres fjerde single

Hvor Gundelach’s ”Garden” er funket, spændstig og skarpt skåret, hovedsageligt på grund af en gennemgående og meget fremtrædende baslinje, der ledsager hele nummeret, er Lissvik’s remix mere organisk og mere flydende; elementerne sløres, og der er et kontinuerligt flow mellem sangens forskellige dele. Overordnet set minder de to numre en del om hinanden, og remixet kan nærmere betegnes som en redigering af Gundelachs original end som et selvstændigt værk.

Uanset hvad er begge sange bestemt et lyt værd:

Læs også  NORDISKE HITS // Uge 49