Foto: Guy Lowndes

Den elskede sanger og sangskriver er parat med et album, der sætter livet på planeten jorden i perspektiv.

I går udsendte Father John Misty singlen “Pure Comedy“, med en tilhørende musikvideo, der var en skarp kritik af det amerikanske samfund. Samtidig florerede der rygter om, at et album af samme navn var på vej.

Det er nu bekræftet, at der den 7. april lander et nyt album fra Josh Tillman, der netop bærer titlen Pure Comedy. Sammen med annonceringen af udgivelsesdatoen, er også en kortfilm, også kaldet “Pure Comedy”, på 25 minutter blevet offentliggjort. Kortfilmen er en dokumentar om processen bag albummet, og indeholder blandt andet et one-take af den 13 minutter lange “Leaving LA”, optaget kl. 2 om natten.

Læs også  Ugens Upcoming: Peanut Gallery

Om albummet siger Tillman: “Forestil dig, om du vil, at du ved albummets start er helt ude i det ydre rum og kigger på jorden, og selvom det er umuligt at “falde” gennem verdensrummet, begynder du et frit fald i retning af den lysende, blå marmorkugle. I de næste 75 minutter styrter du mod Jorden, og mister mere og mere perspektiv på, hvor abstrakt og forgængelig et sted vores planet er, og hvor forudsigeligt vi træder på de samme river, glider på de samme bananskræller igen og igen gennem tiderne, og hurtigt bliver mere og mere viklet ind, i den meget rodede affære det er at være et menneske.”

Se kortfilmen “Pure Comedy” her:

Læs også  Videopremiere: Spol tilbage med ØYA i videoen til debutsinglen "Dreams Rewind"

Tracklisten på Pure Comedy er som følger:

 1. Pure Comedy
 2. Total Entertainment Forever
 3. Things It Would Have Been Helpful to Know Before the Revolution
 4. Ballad of the Dying Man
 5. Birdie
 6. Leaving LA
 7. A Bigger Paper Bag
 8. When the God of Love Returns There’ll Be Hell to Pay
 9. Smoochie
 10. Two Wildly Different Perspectives
 11. The Memo
 12. So I’m Growing Old on Magic Mountain
 13. In Twenty Years or So
Læs også  13 nye sessions er føjet til by:Larm konference-programmet