Foto: Joakim Blinkenberg

Fars Rum vil danse, og det skal være med dig! Det er budskabet fra det alternative, glædesfyldte hiphop-orkester, som i dag er klar med en ny single, “DansMedDig”, og musikvideo.

Fars Rum er et alternativt hiphop-orkester, som i 2015 debuterede med EP’en Fars Rum Konstaterer: Letavær Liiglad. Gruppen består af tre vokalister, der går under kunstnernavnene Jumelo, HejMahn og Phænomenet, som synger, rapper og ‘toaster’ over musikalske orgier af guitarer, tung bas, blæsere og danserytmer. Lyden er positiv og energisk, hvilket især kommer til udtryk i deres eksplosive live shows med bassisten Mælk og saxofonisten PastorPaa.

Læs også  Wolf Alice - Lille VEGA

Udover debut-EP’en har Fars Rum yderligere to større EP’er og en håndfuld singler i bagagen. Til august udkommer gruppens debutalbum, Flap Med De Vinger, via pladeselskabet Home Studio Productions. I dag har de sluppet en smagsprøve i form af førstesinglen “DansMedDig” og en tilhørende festlig musikvideo. Om nummerets tilblivelse fortæller Jumelo:

Da HejMahn gik i boksen og sang de hypnotiske fire linjer i omkvædet, begyndte flokken i kontrolrummet at råbe og flagre ustyrligt med armene, og alle blev hurtigt enige om, at der var magi i luften. Et par timer senere lå der en sveddryppende og eksotisk tune klar til at få de dejlige damer og funky fyre i dansestemning.

Læs også  Ugens Upcoming: Peanut Gallery

I aften spiller Fars Rum på Spillestedet Stengade for at fejre releasen. Se begivenheden her og kom i stemning lige her: