Foto: PR

I dag udgiver Bruno Major sit album A Song For Every Moon, og det er lige netop hvad det indeholder: 12 sange, en for hver måned, en for hver måne.

11 af sangene har været udgivet før som individuelle singler, men i dag udgives den 12. og sidste single, “On Our Own” som fuldender albummet A Song For Every Moon og dermed Bruno Majors projekt om at udgive en ny sang hver måned i et år.
Idéen kom til ham, da han boede i Los Angeles, hvor han savnede at kunne udgive enkelte sange så snart de var færdige, i stedet for at skulle vente på at have materiale nok til et helt album.
Samtidig havde han i en periode tænkt meget over, hvordan alt i verden sker og opstår i mønstre, og fandt dermed på projektet om at udgive singler i et mønster der fulgte månederne, månen og jordens omdrejning.

Læs også  NORDISKE HITS // Uge 49

Bruno Majors musik indeholder utrolig mange lækre elementer, som han blander på kryds og tværs.  En akustisk guitar tager jazzede akkorder, mens bunden bliver lagt af en smooth bas og en elektronisk drumpad. Dette toppes med Bruno Majors stemme som er ærlig, klar og tit suppleres med smukke korarrangementer. Hans numre fyldes tit yderligere op af bløde og fyldige strygere. Alt i alt gør det, at hans soulede, jazzy R&B-sange er fyldt med sjæl og nerve.
Bruno Major var jazzmusiker inden han blev sangskriver, og det tilføjer en fantastisk dimension til hans musik, hvor der er plads til både hans sang og til større instrumentale udfoldelser.
Kort og corny sagt rammer hans sange en lige i hjertet.
I juli måned var Bruno Major Ugens Upcoming hos os, og her kan du læse mere om hans sangskrivningsprocesser og lære ham endnu bedre at kende

Læs også  Ugens Upcoming: Fieh

Bruno Major er en sangskriver af den helt store kaliber. Også hans tekster er dybe og nærværende, og det høres blandt andet på “On Our Own”, som han skrev da hans bedstemor døde. Han fortæller, hvordan sangen hjalp ham til at forstå og reflektere over død, religion og selve hans eksistens, og det er en utrolig rørende sang, som sætter et flot punktum for albummet.

Hør hans nyeste single “On Our Own” her:

Læs også  Kelela - Pumpehuset