Foto: PR

Det engelske electro-pop band Empathy Test er tilbage med en ny single “By My Side”. De lader dog stadig deres debutalbum vente på sig, og sætter endnu ikke dato på udgivelsen.

Med den nye single “By My Side” starter Empathy Test 2017 stærkt ud. Udgivelsen følger deres tidligere dobbelt-single udgivelse “Demons / Seeing Stars” fra 2016. “By My Side” er en mørk og dyb sang, med et tungt beat og melankolsk vokal. “Maybe it’s better we don’t talk at all” synges der, mens sangen glider over i det mere opløftende omkvæd med falset-sang og et ønske om at forblive sammen, selvom tingene ikke måske ikke altid er perfekte.

Læs også  Dream Music Festival på Malmö Live

Electro-pop duoen har altid to musikere med sig på scenen, og har modtaget meget ros for deres liveshows. Deres tidligere udgivelser har skaffet dem opmærksomhed og fans verden over, men der er endnu ikke fastsat en dato til duoens debutalbum, selvom det er længe ventet. Alt de mange fans kan se frem til indtil videre, er de to næste planlagte singler “Vampire Town” og  “Bare My Soul”, der er sat til at blive udgivet i løbet af de næste par uger.

Læs også  FORPREMIERE: Audio District bringer festen tilbage med "Harbour"

Duoen består af Isaac Howlett og Adam Relf, der dannede gruppen på grund af en fælles kærlighed til 80’er-sci-fi-lyd, hvilket også tydeligt høres på denne udgivelse. Deres navn Empathy Test stammer da også fra 80’er-filmen Blade Runner. Så hvis du er til lækker synthpop, så tjek Empathy Test ud.

Empathy Tests nye single kan høres her:

Læs også  Interview med Zak Abel: "Jeg vil aldrig udgive musik, der ikke stemmer overens med mine værdier"