Foto: Tobias Wilner

I dag er den danske sangskriver, sanger og producer Drop The Gun aktuel med den selvbetitlede EP, og har også delt en video til sangen “All I Want”. 

Sara Savery, der er tidligere medlem af Blue Foundation, er i dag ude med en syv numre lang, selvbetitlet EP med soloprojektet Drop The Gun. EP’en er skrevet, produceret og indspillet af Savery selv i hendes Brooklyn-studie. Den tidligere Blue Foundation-kollega Tobias Wilner har været inde over mixing og produktionen af EP’en. Musikken bæres frem af groovy beat og poppede melodier svøbt ind i et tæppe af coolness og sensualitet. Også i EP’en tekstunivers finder vi beskrivelser af de sensuelle sider af et forhold. Savery reflekterer på Drop The Gun over kærlighedens kompleksitet.

Læs også  FORPREMIERE: Hør Moon Loves Honeys smukke og melankolske nye single

Sammen med EP’en har Savery også delt en musikvideo til “All I Want”, der er den seneste single fra EP’en. Videoen er instrueret af frontmanden fra Blue Foundation, Tobias Wilner. Han har ladet sig inspirere af Henri Georges Clouts ‘L’enfer’ test shots, og Serge Gainsbourg og Jane Birkins klassiske udfordrende stil. Se videoen og lyt til Drop The Gun lige her:

Læs også  13 nye sessions er føjet til by:Larm konference-programmet