Foto: Linnea Frandsen
  I dag kan den danske duo Double Moon Mirage dele deres nye single “Tropical Tales”, der er taget fra duoens kommende debutalbum. 
“Tropical Tales” er andensinglen fra Double Moon Mirages kommende debutalbum, og det er en sommerlig og folkpoppet lyd, som de præsenterer på den nye single. Ægteparret Henriette og Nikolaj Paakjær udgav under navnet Double Moon Mirage i februar debutsinglen Summer Will Come, der har været spillet flittigt på danske radiostationer vinteren over. Double Moon Mirage tager med “Tropical Tale” lytteren med til duoens sydfranske begyndelse. “Tropical Tale” er nemlig det første nummer, som parret skrev sammen, og det blev skrevet en nat under vinrankerne i et lejet hus i Sydfrankrig.
“Vi var kørt fra Paris og ankom til en lille spøgelsesby, hvor de eneste tegn på liv kom fra fjerne hundehyl. Vi åbnede en flaske vin, tog guitaren frem og akkompagnerede stilheden ved at skrive den sang, som blev begyndelsen på Double Moon Mirage”.Kom i sommerstemning med “Tropical Tale” lige her:

Læs også  VETO annoncerer album og smider musikvideo på gaden