Foto: Bo Sveidahl

Det danske band Dør Nr. 13 er ude med den nye single “KOLLISION” på fredag, men sangen kan høres på youtube allerede nu. Singlen kommer forud for bandets kommende EP Krigere Uden Vaaben. 

Efter at det københavnske band Dør Nr. 13 i 2016 vandt DR’s KarriereKanonen, er det kun gået fremad. De seks drenge laver dyster postpunk med elementer fra rock og pop, og tekstuniverset er både modigt, nøgent og nudansk. Som smagsprøve på den kommende EP har Dør Nr. 13 tidligere delt singlen “E45”, og nu er de klar med opfølgeren i form af “KOLLISION”, der med bandets egne ord, er et hudløst kampråb for kærligheden i en kold og mørk tid. Bandets debut-EP udkommer også på fredag den 31. marts med titlen Krigere Uden Vaaben.

Med deres debut-EP i bagagen drager bandet ud på en mindre danmarkstour, der strækker sig fra april til maj. Touren tager blandt andet bandet forbi Odense, Aalborg og afsluttes på Pumpehuset i København, se alle datoerne for turnéen her. Dør Nr. 13 er også at finde på plakaten til blandt andet Grimfest, Roskilde Festival og Smukfest.

Hør “KOLLISION” og glæd dig til at Krigere Uden Vaaben udkommer på fredag:

Læs også  Interview med Zak Abel: "Jeg vil aldrig udgive musik, der ikke stemmer overens med mine værdier"