Foto: PR

Distortion opfordrer til køb af Gadearmbånd til årets gadefest ved at tilbyde tre store fordele – gratis øl, luksustoiletter og adgang til en ny scene, hvor 27 netop annoncerede navne vil optræde. 

Hvis du skal til byfest i Københavns gader til sommer, så kan det være en god ide at investere i et Gadearmbånd. I dag har Distortion, som afholder årets gadefester fra den 31. maj til den 4. juni, nemlig annonceret tre stærke fordele ved køb af Gadearmbånd, hvilket blandt andet inkluderer adgang til en ny scene midt på Rådhuspladsen, til hvilken hele 27 kunstnere netop er blevet afsløret.

Læs også  Darling West udgiver den bløde folk-tune "Traveller"

Fordele, som er udviklet i samarbejde med hovedsponsoren Royal Beer, annonceres fordi salget af Gadearmbånd bidrager til, at Distortion kan opretholde de pulserende gadefester i København. Det understreges, at køb af Gadearmbånd er en vigtig brik i festivalens fortsatte overlevelse:

Helt overordnet har vi ansvaret for, at aflevere byen tilbage i samme tilstand, når festerne er færdige. Vi kan ikke holde en fest for 150.000 mennesker for nul kroner. Derfor er vi så glade for at Distortion og Royal Beer kan tilkoble fordele til støttearmbåndet, som jeg tror vil kunne sikre festivalens overlevelse. Ambitionen er 14.000 solgte armbånd, og hvis vi ikke når målet er er risikoen fortsat at gadefesten lukker i 2018”, siger Distortions stifter og direktør Thomas Fleurquin.

Fordelene centrerer om adgang til en splinterny hovedscene placeret på Rådhuspladsen. Scenens navn er Royal Distortion Mainstage og er åben både onsdag og torsdag. Der vil være fri øl fra kl. 16.00 til kl. 18.00 begge dage. Derudover vil ‘luksustoiletter’ være placeret flere steder til gadefesterne på Nørrebro og Vesterbro, som kun gæster med Gadearmbånd kan benytte.

Læs også  FORPREMIERE: Audio District bringer festen tilbage med "Harbour"

Royal Distortion Mainstage præsenterer nogle af de største danske elektroniske kunstnere, og her kan du blandt andet opleve:

MORTEN, TooManyLeftHands, Nause (SE), Salvatore Gannaci (SE), Brandon Beal, Djames Braun, Kesi, Nick Martin (GR), Hedegaard, Xander, Sleiman, Oliver Ingrosso (SE), Kidd, Citybois, Ericka Jane, Node, Kaaliyah, Nonsens, Sharks (SE), Louis Valuta, Tobias Rahim, Bar Z, Eeb Laurent, Bladtkramer, Milo, Cueto, Sort Soundsystem.

Læs også  Koncertaktuelle Albin Lee Meldau udgiver ny single "Same Boat"

De resterende navne til Royal Distortion Mainstage afsløres den 2. maj, og det fulde program for gadefesterne på Nørrebro og Vesterbro offentliggøres den 3. og 4. maj.