Foto: PR

Distortion vender tilbage til sommer med to gadefester på henholdsvis Nørrebro og Vesterbro, samt afslutningsfesten på Distortion Ø. De lancerer samtidig den nye armbåndstype Distortion Week. 

Distortion har nu meldt ud, at de vender tilbage til de københavnske gader til sommer, og overtager Refshaleøen til to-dags festivalen Distortion Ø. Festlighederne kommer til at finde sted fra den 31. maj – 4. juni. Sidste års salg af Gadearmbånd har endnu engang været med til at sikre festivalens overlevelse. Folkene bag Distortion ønsker i år at skabe en endnu større sammenhæng mellem gadefesterne og Distortion Ø, og derfor lancerer de en ny type armbånd med navnet Distortion Week. Med både Distortion Week og Distortion Ø-armbånd får man nu også fordele til gadefesterne, og der bliver etableret et nyt “Street Party Area” for alle Distortions armbåndskøbere under gadefesterne.

Læs også  FORPREMIERE: Audio District bringer festen tilbage med "Harbour"

”De sidste år har afslutningsfesten på Distortion Ø etableret sig for de mere kvalitetsbevidste musikelskere, med 35-40% udenlandsk publikum, mens Distortions Gadefesterne er mere lokal hyldest til ”sound-system” kultur, med et gratis program. Derfor vil vi give de samme fordele til alle Distortions armbåndskøbere, så vores publikum får øjnene op for, at Gadefesterne kun er en procentdel af den fulde Distortion-oplevelse”, siger Distortions direktør Thomas Fleurquin.

Læs også  Interview med Zak Abel: "Jeg vil aldrig udgive musik, der ikke stemmer overens med mine værdier"

Der vil efter gadefesterne på Nørrebro og Vesterbro endnu engang blive afholdt Distortion Club. En lang række af Københavns natklubber sørger for, at festen fortsætter indendøre når gadefesterne slutter klokken 22. Den første musikannoncering er allerede kommet fra natklubben Rust, der har offentliggjort at Mike Skinner spiller til Distortion Club, og resten af annonceringerne vil komme løbende.

Læs også  Jacob Bellens annoncerer album og efterfølgende turné til foråret

 

Se Distortions program her

Dag #1 Onsdag: Street Party Nørrebro,  kl 16-22 + Distortion Club

Dag #2 Torsdag: Street Party Vesterbro, kl 16-22 + Distortion Club

Dag #3 Fredag: Distortion Ø festival, Refshalen, kl 16-02 + Distortion Club

Dag #4 Lørdag: Distortion Ø festival, Refshaleøen, “Final Party”, kl 18-06

Dag #5 Søndag: Hygge, kl 12-20