Foto: PR

Ja du læste rigtigt. Diplo  og MØ – et legendarisk samarbejde, er igen gået sammen for at udgive musik. Det er der kommet den helt nye single “Get It Right” ud af, og den er ikke mindre end rigtig, rigtig god.

er praktisk talt on fire for tiden. Den danske fynbo er lige nu aktuel med sin suprise-EP When I Was Young, hvorfra titelnummeret allerede har fundet vej til radiostationer verden over, og hendes succes synes kun at stige som tiden går.

Læs også  PREMIERE: J. Bruno ønsker dig et godt nytår

De første par år af MØ’s karriere var Diplo med sin hit-gruppe Major Lazer med til at definere og skabe den danske sangerindes succes, og hendes lyd eksploderede for alvor, da de lavede sangen “Lean On” tilbage i 2015. Nu er de altså tilbage sammen igen med den helt nye single “Get It Right”, hvor Diplo igen viser hvilken dygtig DJ, han er.

MØ har formået gennem sin karriere at fastholde den originalitet hun brød igennem med, og det høres også på “Get It Right”. Hendes karakteristiske vokal og særegne vokalarrangementer “Hey!”-råb dominerer flot sangen, mens Diplos magiske, elektroniske univers løfter det hele til et virkelig flot niveau.
Et akustisk klaver får både lov til at indlede og afslutte sangen med MØ som solist, og det er en kærkommen afveksling fra mange nutidige DJ’s lyd.

Læs også  Rhye annoncerer nyt album og udgiver singlen "Count To Five"

Vi er godt tilfredse med “Get It Right”, og det kan du også blive lige her: