Foto: Peberman

Det Gyldne Liv Festival præsenterer i år et stærkt line-up af upcoming bands. Festivalen er blevet til gennem et nationalt samarbejde mellem danske frivillige foreninger, og afholdes den 7. – 9. juli.

Det Gyldne Liv Festival indtager i år Råværket i Kolding fra den 7. – 9. juli og præsenterer over 20 spændende upcoming bands. Festivalen er blevet til gennem frivillige kræfter fra foreningerne Vellness Plader, Kulturlogen Kolding, Røde Himmel og Gylden Booking. For blot 100 kroner kan du komme og opleve en masse spændende og aktuelle navne på den danske upcoming scene. Det Gyldne Liv Festival ønsker ikke at have anden rød tråd i musikprogrammet andet end at det er upcoming bands, så du kan forvente alt fra punk til pop. Arrangerørne fortæller:

Læs også  Lowly - Brønshøj Vandtårn

 

“Vi har samlet alle tænkelige kræfter i vores repetoire med henblik på at løfte den danske undergrund et niveau op. Ved at sige dette, drager vi selvfølgelig fokus mod den undergrund, som eksisterer i provinsen. Den undergrund som på mange måder står stærkere end nogensinde før men også synes overset i nogle sammenhænge.”

Lige nu tæller programmet 15 navne, og med acts som Moon Loves honey, Mono Mono og kollektivet Hong Kong – Vellness viser festivalen, at de har fingeren på pulsen, når det kommer til, hvad der rører sig i det danske vækstlag.

Læs også  Dream Music Festival på Malmö Live

Indtil videre ser programmet ud som følger:
Tony Elastic & the Slackliners
Moon Loves Honey
Luca Stereo
Dead Moon Duke
Hong Kong – Vellness
The Beardy Durfs
Mono Mono
Himmelrum
Keine Fear For Flanger
Ecstasy In Order
Fukboi Enterprise
Clarissa Connelly
Compassion Fatigue
Baychimo
Halasan Bazar

Læs mere om Det Gyldne Liv Festival her.