Foto: PR

Den nye endagsfestival BADESØEN har afsløret et omfattende pop-up program, der vil præsentere en masse skæve og spændende overraskelser. 

BADESØEN er et nyt projekt lavet i samarbejde mellem The Lake, Forbrændingen og Prxjects, og i dag har de offentliggjort et interessant pop-up program til festivalen, hvis program allerede tæller navne som The Savage Rose og Skammens Vogn. Pop-up programmet får følgeskab at et radio-lineup med The Lake, som også vil være at finde på festivalpladsen. Festivalen finder sted den 29. juli ved i stort vandland ved Albertslund, og det bliver en dag fyldt med overraskelser og mangfoldighed.

Læs også  Ugens Upcoming: Vakle

Pop-up programmet består af ni artister, som hver vil optræde tre gange i løbet af dagen. De enkelte performances vil vare omkring 10 minutter, og ingen af dem bliver annonceret med tid og stod på forhånd. Pop-up programmet består af sangskriveren Jens Lekman, Badesøens Saxofonoptog anført af Jim Slade, improviseret klassisk sang med Vindelen & LeFevre, vandvidspercussion med Kalles World Tour, cello og sang med Lil Lacy, singer-songwriteren Bene, trommeperformance med G-bop ORchestra, tengeserieoplæsning med Nikolaj Zeuthen og impro på klassisk percussion med Ying-Hsueh Chen.

Den eksperimenterende radiokanal The Lake, som kuraterer festivalen, stiller også op med et omfattende radio-lineup på dagen. The Lake vil få besøg af Goodiepal & Pals, The Bridge Radio, Dirty Nun Tekno Crew og den elektroniske komponist Thomas Knak.

Læs også  NORDISKE HITS // Uge 41

Læs mere om pop-up programmet og radio-lineuppet her.