Foto: PR

Tidligere i juni måned kunne vi dele nyheden om udgivelsen af singlen “Blodmåne” af en ny dansk trio, der kalder sig De Lyse Timer. I dag er de klar med en stemningsfuld musikvideo til samme nummer.

De Lyse Timer er navnet på en ny dansk trio, som skriver dansksprogede, poetiske pop/rock sange, inspireret af ‘den danske popmusiks guldalder’, som de selv beskriver det. Tidligere i juni udgav de deres debutsingle “Blodmåne”, som med sin iørefaldende popmelodi klædt i et guitarbaseret, groovy arrangement og forsanger Andreas Sorgenfreis karakteristiske vokale udtryk, sender tankerne over på det populære, ældre band TV2. Singlen er første smagsprøve på deres kommende album, som er mixet i samarbejde med produceren Morten Bue, der blandt andet har arbejdet med Kashmir, Ulige Numre og Mew.

Læs også  Kelela - Pumpehuset

I dag kan vi dele et nyt udspil fra gruppen i form af en musikvideo til førstesinglen. Videoen er optaget i både Berlin og Københavns gader, og netop Berlin har en stor plads i de tre musikeres hjerter:

Vi har alle i bandet en stor kærlighed til byen. Den er vel på mange måder en slags storebror til København, hvor kunsten får lov at ånde på en anden måde. Mangfoldigheden i videoen er derfor heller ikke til at tage fejl, hvor vi under optagelserne under Oberbaumbrücke måtte navigere rundt imellem en god blanding af cyklister, punkere, kamphunde og narkohandlere,” fortæller trioen.

Læs også  NORDISKE HITS // Uge 49

Se den nye, stemningsfulde musikvideo til “Blodmåne” lige her: