Foto: Christian Bang

Den danske musiker og sangskriver MATTIS er ude med hans første single “Loverboy”, der i denne uge er udvalgt som Ugens Uundgåelige på P3. 

Den danske musiker MATTIS er ude med hans første single med titlen “Loverboy”. Singlen udkom i fredags og er i dag blevet valgt som Ugens Uundgåelige på radiokanalen P3. Siden 2015 har MATTIS lavet musik i samarbejde med produceren Ole Brodersen Meyer, og nu, to år senere, er MATTIS klar til at præsentere den første single. MATTIS’ lyd blander elementer fra pop, soul og elektronisk, og sammen er der blevet skabt en helt ny og personlig lyd. Førstesinglen “Loverboy” viser på fineste måde det unikke musikalske univers frem ved at være dyster og poppet på samme tid. Omkring “Loverboy” fortæller MATTIS:

Læs også  PREMIERE: J. Bruno ønsker dig et godt nytår

””Loverboy” handler om jagten på ægte kærlighed i det københavnske natteliv. Du kan samle damer op på række, men hvis du kun kører ubetydelige hook-ups, bliver jagten overfladisk, og du ender med at hungre efter at finde en person, der kan bryde igennem til dig – en person, der kan give dybde og ærlighed.”

 

Læs også  Frost Festival 2018 annoncerer First Hate og Blaue Blume til minifestival

MATTIS skal i år spille til både SPOT Festival og Smukfest, og har i slutningen af sidste år været support for SAVEUS på deres turné. Hvis du kan lide hvad du hører på “Loveboy”, så fang MATTIS live på Idealbar den 29. marts. Hør “Loverboy” lige her: