Foto: Five Finger Death Punch // Jannie Ravn Madsen

Endnu en omgang Copenhell er overstået, og det blev en regnfuld én af slagsen. Men det er nemt at se igennem fingre med, når talentet er højt, og det var det i høj grad. Her er en oversigt over vores anmeldelser, hvis de er gået din næse forbi.

Inglorious – Torsdag

Britiske Inglorious åbnede ottende udgave af Copenhell med en energisk koncert, der om ikke andet formåede at varme publikum op.” – Læs anmeldelsen her.

Frank Carter & The Rattlesnakes – Torsdag

“Når man skal kigge efter, hvad der betegner sig som et mønster, plejer man gerne at sige ”… to er et tilfælde, tre er et mønster”. Dette kan hermed siges om Frank Carter & The Rattlesnakes og deres forrygende koncerter. De er hermed sat i verdensklasse.” – Læs anmeldelsen her.

Læs også  #ESNS18: Denmark Blooms - Q&A med booker Robert Meijerink

Invocator – Torsdag

“De danske thrash-legender i Invocator vendte torsdag aften tilbage til scenen for at spille deres første koncert i intet mindre end syv år.” – Læs anmeldelsen her.

Slægt – Fredag

“Slægt blev for alvor det band, der skød fredagens program igang med deres kompromisløse og genrenedbrydende black metal.” – Læs anmeldelsen her.

Læs også  WhoMadeWho: Vores vildeste live-oplevelser

The Dillinger Escape Plan – Fredag

“Så blev det tid til det amerikanske math-core bands sidste koncert i Danmark, før de stopper med det energiske, mastodonte og helt igennem vanvittige band, der er The Dillinger Escape Plan.” – Læs anmeldelsen her.

Candlemass – Fredag

“De svenske, genre-navngivende Candlemass kæmpede imod solens lys, da de indtog pandæmonium på dette års Copenhell. En koncert der formåede at skabe synkron headbanging, men ikke meget mere end det.” – Læs anmeldelsen her.

Five Finger Death Punch – Fredag

“Enten er man über fan, ellers så forstår man ikke hypen. Deres koncert var et forsøg på at brede Five Finger Death Punch-familien, men hvorvidt, dette skete, er uvist.” – Læs anmeldelsen her.

Læs også  FORPREMIERE: Hør Moon Loves Honeys smukke og melankolske nye single

Batushka – Lørdag

“Fredagsprogrammets absolut sidste navn bød på okkult midnatsmesse på russisk.” – Læs anmeldelsen her.

RISING – Lørdag

“RISING kæmpede mod dårligt vejr, trætte publikummer og et tidligt tidspunkt, da de gav Copenhell en solid omgang metal.” – Læs anmeldelsen her.

HateSphere – Lørdag

“Hyggelig eftermiddag med dødsmetal for fadølssegmentet.” – Læs anmeldelsen her.

Huldre – Lørdag

“Copenhell drog sammen med Huldre på togt til et sagnomspundent rige.” – Læs anmeldelsen her.