Foto: Lily B

Engelske Bruno Major er aktuel med nummeret “Places We Won’t Walk”, skrevet, indspillet, mixet og masteret på blot fire uger. 

Jeg var ret oppe og køre, da jeg første gang drog ind i Bruno Majors musikalske univers for to måneder siden. Det var da hans tilbagelænede nummer “Second Time” blev udgivet – som et tiltrængt afbræk i en musikverden, hvor alting kan synes at gå lidt stærkt. I dag er den engelske sangskriver klar med endnu et udspil i form af det lige så behagelige, smukke nummer “Places We Won’t Walk”, som er endnu en single i en serie af udgivelser – hver måned skal Major have skrevet, indspillet og udgivet et nyt nummer, som til sidst vil udgøre tracklisten på et kommende album, der er sat til udgivelse denne sommer.

Majors imponerende vokal er i højsædet på “Places We Won’t Walk” – skrøbelig men kontrolleret. Han er inderlig, nærværende og har så meget på hjerte, og det skinner igennem i hans musik. Der skal faktisk ikke siges så meget mere… Sluk for mobilen, skru helt op for anlægget, læn dig tilbage i den bløde stol og lyt! Det vil jeg i hvert fald gøre.

Læs også  St. Vincent - MASSEDUCTION