Foto: Neil Krug

Den LA-baserede kunstner Bonobo har inviteret Milosh fra Rhye med i studiet på sin nyeste single, “Break Apart”.

Den tidligere DJ Bonobo, med det borgerlige navn Simon Green, står foran udgivelsen af sit sjette studiealbum. I den forbindelse har han netop offentliggjort nummeret “Break Apart”, hvor han har hevet ingen ringere end sangeren Michael Milosh fra Rhye med på vokal.

Læs også  Interview med Zak Abel: "Jeg vil aldrig udgive musik, der ikke stemmer overens med mine værdier"

Milosh har udtalt om samarbejdet: “Jeg er så glad for, at Simon spurgte om jeg ville være med til at arbejde på tracket med ham. Fra det øjeblik, jeg hørte instrumentalen, talte nummeret mere til mig end jeg kan beskrive med ord. At være i stand til at arbejde med en kunstner, der bliver ved med at gøre mig misundelig, er lige præcis dér, jeg har lyst til at være.”

Sangen mixer elektronisk og akkustisk i percussion og instrumentalisering, og bliver båret fremad af en vuggende, halv-jazzet rytme. Dertil kommer Milosh’ karakteristiske falset, der drømmende akkompagnerer instrumentalen og løfter det op til en helt atmosfærisk tilstand.

Lyt til “Break Apart” lige her:

Læs også  Koncertanbefalinger // Uge 42

Udover Michael Milosh optræder også andre markante kunstnere som Nick Murphy (Chet Faker) også på Bonobos kommende album, Migration, der udkommer den 13. januar 2017.