Foto: PR

Blaue Blume har netop annonceret, at der er en EP på vej, og at de til efteråret drager ud på tour. 

Den anerkendte artpop-kvartet Blaue Blume er nu klar til at vise det materiale frem, som de gennem det sidste år har arbejdet intenst på i studiet. Kvartetten har delt første single “Macabre” fra den kommende EP, og sammen med dagens annoncereninger har de også delt en lyric-video til singlen. I forbindelse med udgivelsen af den kommende EP drager bandet på en Danmarksturné – kun afbrudt af en afstikker til Tyskland for at spille koncert i Hamborg og Berlin.

Blaue Blume brød igennem med debutalbummet “Syzygy”, der høstede mange stjerner fra anmeldere, og fik opmærksomhed fra mange steder i Europa. Bandet er også kendt for deres intensive livekoncerter, hvor de opbygger et dramatisk og dynamisk univers fyldt med vildskab, som publikum blive draget ind i. Blaue Blume fortæller:

Læs også  3 nye navne til p6 Beat Rocker Koncerthuset 2018

”Vi har altid forsøgt at gøre vores koncerter til en helhedsoplevelse – et rum i mere end den fysiske forstand, om man vil, vi går ind i sammen med publikum. Vi har altid fundet det interessant, om vi kunne skabe dette på så overbevisende vis, at publikum fik lyst til at deltage tillidsfuldt og fordomsfrit. Når dette lykkes, føler vi virkelig, at vi skaber noget helt specielt – sammen med publikum. Vi ønsker, at en sådan stemning skal skabe den platform, hvorfra vi kan præsentere nyt som gammelt materiale side om side i en naturlig bevægelse, for vi glæder os meget til at komme ud og spille nye sange – både fra den kommende EP, men også endnu uudgivet materiale. Kreativt sker der nogle interessante ting for os lige nu, og vi er spændte på at vise de nye lyde frem. Vi føler, vi bevæger os musikalsk hele tiden, og vi vil gerne give publikum et indblik i denne proces. Det giver samtidig mulighed for, at vi som band kan mærke friskheden ved numrene sammen med publikum, hvilket kan give en særlig energi.” 

Blaue Blume turné 2017
Den 16. november –  Posten, Odense
Den 17. november –  Bygningen, Vejle
Den 18. november –  Studenterhuset, Aalborg
Den 23. november – Sønderborghus, Sønderborg
Den 24. november – Prinzenbar, Hamborg
Den 25. november – Berghain Kantine, Berlin
Den 1. december –  Godset, Kolding
Den 2. december – Fermaten, Herning
Den 8. december – Musikhuzet, Bornholm
Den 9. december – Gimle, Roskilde

Læs også  PREMIERE: ØYA singledebuterer med stærkt musikerarsenal

Se den nye lyric-video til “Macabra” her: