Foto: Rebekka Johnston

I starten af november udkom Asthmatic Harps anden ud af tre singler, “Moorgate”, og i dag er hun ude med den sidste og tredje single “Seven Sisters” i Royal Mail-trilogien. 

I år satte Hannah Fredsgaard Larsen aka Asthmatic Harp sig for at udgive tre, sammenhængende singler i en trilogi, hun har kaldt for Royal Mail. Hver single er opkaldt efter forskellige Tube-stationer i London.

Læs også  PREMIERE: J. Bruno ønsker dig et godt nytår

I “Moorgate” blev vi med videoen ført gennem forskellige gerningsteder i London, og om musikken skrev vi blandt andet at,

“Singlen befinder sig i et skrøbeligt og følsomt musikalsk univers, som er stykket sammen af lyse strengeinstrumenter, legetøjsklaverer og en gammel pladespiller. Det giver  sangen en fantasifuld og mystisk karakter, der bliver holdt flot sammen af Hannahs unikke og smukke stemme.”

“Seven Sisters” indeholder ligeledes legende elementer og en dyster og fantasifuld atmosfære, skabt af synths, skæve strygere og klokkespils-lydende bidrag – spillet sammen som i et “detaljerigt, mekanisk ur”, som Hannah siger.
Temaet drejer sig om det spøjse stednavn Seven Sisters – et område i Nordlondon, der blev opkaldt efter syv søstre. Det viste sig, at navnet besad en historie omhandlende syv søstres afskedsritual, og hvordan de var i gang med at forlade deres barndomshjem.
Hannah fortæller ligeledes om “Sevens Sisters” at,

Læs også  Frost Festival 2018 annoncerer First Hate og Blaue Blume til minifestival

“det er en sang, der spiller på spændingen mellem på den ene side at ville klamre sig til hjemmets trygge rammer, og på den anden side at længes efter at træde nye stier og gå ind i det uvisse”.

Hør “Seven Sisters” her: