Foto: Mads Perch

Britiske alt-J deler video til deres seneste single “In Cold Blood”. Videoen er instrueret af danske Casper Balslev. 

Den britiske trio alt-J har netop delt en musikvideo til deres single “In Cold Blood”. Videoen er en blodig en af slagsen, og Iggy Pop sætter, som fortæller i videoen, stemningen fra start til slut. Singlen er udkommet forud for deres album RELAXER, der udkommer den 2. juni 2017. Videoen til “In Cold Blood” er instrueret af den danske fotograf og instruktør Casper Balslev, og er optaget i Hareskoven ved København. Omkring videoen fortæller alt-J:

Læs også  Se Fugleflugten i Café Halvvejen - Live Session

“Vi elsker at arbejde med gode instruktører, og at give dem kreativ frihed til at fortolke vores sange som de ønsker. Det leder altid til gode samarbejder, ligesom denne video til “In Cold Blood” med Casper Balslev. Som du nok skal finde ud af, så kan en dag som skovmus være overraskende farlig. Vi håber I kan lide videoen.”

“In Cold Blood” er efterfølgeren til den succesfulde “3WW”, og er andensinglen fra deres kommende tredje album. Alt-J er et meget succesfuldt britisk band, og har tidligere udsolgt Londons legendariske O2 Arena og Madison Square Garden i New York. Til sommer spiller banden som hovednavn på flere festivaler inklusiv den store Glastonbury Festival.

Læs også  Darling West udgiver den bløde folk-tune "Traveller"