Foto: PR

Alex Vargas er i dag klar med sin nye single “Inclosure” og sætter samtidig dato for hans første fuldlængde album Cohere, der vil blive udgivet den 31. marts. 

Singlen “Inclosure” er Alex Vargas‘ anden single fra det kommende album Cohere. “Inclosure” fortsætter stilen fra den tidligere single “Higher Love” med et tung beat og Vargas’ altid stærke vokal. På “Inclosure” er de ellers så bærende guitarroller fra Vargas’ tidligere udgivelser lagt på hylden til fordel for en fængende synth-melodi. Med det catchy vokal-hook “maybe you should think it over” sunget med en følsom og imponerende vokal, sætter “Inclosure” sig fast efter kun et enkelt lyt.

Læs også  13 nye sessions er føjet til by:Larm konference-programmet

“Inclosure” handler om konflikt og frustration. Vargas fortæller:

Jeg har altid været dødsangst, for at gå ind i en diskussion,” og fortsætter: “Eller sådan var det engang. For jeg har også lært at acceptere konfrontation, som en vigtig del af livet. Det at turde sætte ord på sine følelser eller fortælle hvorfor man gør, som man gør, er ofte den hurtigste og mest humane vej til en fornuftig løsning eller forandring.’Inclosure’ handler om det progressive i åben dialog, frem for at blive hængende i et regressivt limbo.

Læs også  Ugens Upcoming: Peanut Gallery

Vi er på redaktionen meget spændte på at se, hvad Alex Vargas’ første fulde album kommer til at byde på, men inden vi får svaret på det, så lyt til den nye single “Inclosure” her: