Foto: In Memoirs // Bobby Mandrup

Fredag er store udgivelsesdag, og vi har samlet nogle af dagens mest spændende udgivelser. Der er både debutalbum fra danske In Memoirs, og så er det dømt “dance-punk” med amerikanske !!!.

 

 

!!! (Chk Chk Chk) – Shake The Shudder

“Dance-punk”. Ja den er god nok, det er, hvad amerikanske !!! omtales som i deres officielle pressemeddelelse om udgivelsen af albummet Shake The Shudder. En unik blanding af genrer tænker du nok, men hey! havde du forventet noget som helst ordinært komme fra et band med dét navn? New York-gruppen har tidligere teaset albummets komme med danse-tracket “The One 2”, som gæstes af den britiske sanger Lea Lea. Det farvestrålende, fest- og danseglade band har været sammen i 20 år nu, og hvor gruppen i begyndelsen osede af punkattitude og utilfredshed med den omgivende verden, så er New Yorkerne på Shake The Shudder ikke bange for også at kigge indad og åbne op for sårbarhed.

Wavves – You’re Welcome

De amerikanske poppunkere Wavves er i dag klar med deres opfølger til 2015’s album V, som gruppen har udgivet via deres eget pladeselskab Ghost Ramp. Cali-gruppen har allerede uddelt flere smagsprøver på albummet i form af singler som “Daisy”, “Million Enemies” og titeltracket “You’re Welcome”. Frontmand Nathan Williams har ikke ligget på den lade side siden 2015’s pladeudgivelse. Han har blandt andet i samarbejde med sin bror Joel arbejdet på et videospil, der i al sin enkelthed går ud på at slå nationalisten Richard Spencer i ansigtet, og så har han også samarbejdet med Cloud Nothings på No Life For Me.

 

Julie Maria – Danse Til Vi Dør 

Efter mange års pause er Julie Maria vendt tilbage til musikken, og gjorde tidligere i år comeback med den personlige og ærlige single “Sangene”. Siden da har den danske sangskriver og sangerinde delt yderligere tre singler “Sådan Skal Det Være”, “Jyske Piger Danser Bedre” og “Bedre End Jeg Er”. Julie Marias lyd- og tekstunivers er personligt, smukt og gennemarbejdet. I dag kan hun præsentere sit første album i fem år, og det bærer titlen Danse Til Vi Dør. Det er en voksen og helstøbt sangskriver vi møder på dagens udgivelse, og det bliver spændende at se, hvilke smukke historier Julie Maria vil dele med lytterne i fremtiden. Indtil da kan du lytte til Danse Til Vi Dør.

 

Læs også  10 hurtige til Little Dragon

In Memoirs – Love, Dreams And Sunsets

Bag kunstnernavnet In Memoirs finder vi sanger og sangskriver Morten Fillipsen. For to år siden fik Morten Fillipsen en “åbenbaring”, da han genså Beverly Hills 90210. Her opdagede han, at de store følelser og klicheer også havde sin ret til at eksistere, og det er gennemgående for lyden i In Memoirs. Forud for dagens udgivelse af debutalbummet Love, Dreams And Sunsets har In Memoirs delt de tre singler “Wish”, “So You’re Not Alone” og “All Of My Time”, der alle har fået en varm modtagelse. Dagens udgivelse er et storladent og gennemført popalbum, som Morten Fillipsen har lavet i tæt samarbejde med produceren Mads Björn. Temaerne på albummet er – som titlen måske også afslører lidt – kærlighed, drømme og minder, der bliver vist frem på bedste vis med Morten Fillipsens flotte vokal og stærke melodier.

Læs også  Weekendens essentielle udgivelser // Uge 41

 

Nick Hakim – Green Twins

Den amerikanske soulsanger Nick Hakim er i dag ude med  debutalbummet Green Twins. Forud for dagens udgivelse, har lytterne kunne få et sneak-peak ind i hans lækre, soulede univers gennem singlerne “Bet She Looks Like You”, “Green Twins” og “Roller Skates”. Nick Hakim er blevet spået en stor fremtid af store internationale musikblogs som The Fader og Pitchfork, og Green Twins har allerede fået rosende ord med på vejen fra udenlandske anmeldere. Tidligere har Nick Hakim udgivet to anmelderroste EP’er, men nu er han klar med et 12 numre langt debutalbum. Hvis du er til Unknown Mortal Orchestra, Childish Gambino og Connan Mockasin, så skal du tjekke Green Twins ud i dag!